Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Категорії розділу
Мои статьи [19]

Наше опитування
Яка Ваша улюблена їжа?
Всього відповідей: 14

Статистика

Всього онлайн 1
Гості: 1
Користувачів 0

Головна » Статті » Мои статьи

Борщ в духовці

1. Варимо буряк, чистимо картоплю, цибулю, моркву.

2. Піджарюємо ребра на пательні (2 хв. на кожній стороні).

3. Викладаємо ребра у температуростійкий посуд. В мене 4 керамічні горщики. На цій же пательні піджарюємо картоплю (10 хв.), цибулю з морквою (5 хв.). Кубиком (соломкою) ріжемо буряк. Фасуємо все по горщиках.

4. У 1 л. води розводимо 1 уп. томатної пасти. Гарненько перемішуємо і заливаємо горщики. Солимо/перчимо за смаком.

5. Кладемо все в духовку на 1 год. За 15 до кінця додаємо зелень, часник, фасолю. Пробуємо на сіль.

Подаємо із салом, цибулею та сметаною. Смачного

 

Категорія: Мои статьи | Додав: eko (08.12.2020)
Переглядів: 297 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
  ЕкоІнфо   Головна   Реєстрація   Вхід  
Форма входу

Пошук

Друзі сайту


Copyright MyCorp © 2024