1. Варимо буряк, чистимо картоплю, цибулю, моркву.
2. Піджарюємо ребра на пательні (2 хв. на кожній стороні).
3. Викладаємо ребра у температуростійкий посуд. В мене 4 керамічні горщики. На цій же пательні піджарюємо картоплю (10 хв.), цибулю з морквою (5 хв.). Кубиком (соломкою) ріжемо буряк. Фасуємо все по горщиках.
4. У 1 л. води розводимо 1 уп. томатної пасти. Гарненько перемішуємо і заливаємо горщики. Солимо/перчимо за смаком.
5. Кладемо все в духовку на 1 год. За 15 до кінця додаємо зелень, часник, фасолю. Пробуємо на сіль.
Подаємо із салом, цибулею та сметаною. Смачного
|