Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Категорії розділу
Мои статьи [19]

Наше опитування
Яка Ваша улюблена їжа?
Всього відповідей: 14

Статистика

Всього онлайн 1
Гості: 1
Користувачів 0

Головна » Статті » Мои статьи

Домашня ковбаса

Тушонка:

1. Свинний ошийок нарізаємо як на шашлик - солемо, перчимо. На 12 год в холодильник.

2. В помиті банки  - лавровий лист, перець духмяний горошком на дно. Далі щільно викладаємо мясо. Залишаємо від верху банки 2-3 см на кипіння.

3. Ставимо в казанок, доводимо до кипіння а тоді томимо на маленькому вогні 5 год.

Ковбаса:

1. 1,5 кг свинини (вирізка, балик, лопатка) + 0,5 кг сала пропускаємо через грубу насадку мясорубки.

2. Додаємо 1 ст.л. солі, 1 ч.л.цукру, 1 ч.л. перцю, 1 ч.л. мускатного горіха, 1 ч.л. паприки, 50 гр. товченого у ступці часнику, 10 гр. гірчиці в зернах і перемішуємо все 30 хв. Відкладаємо на 12 год. в холодильник для маринування.

3. Готову масу, за допомогою мясорубки та насадки на ковбасу, напихаємо кишку. З обєму у 2 кг вийшло десь 1,8 м. ковбаси. З власного досвіду рекомендую робити кільця ковбаски довжиною 60 см. Сирі ковбаси залишаємо для підсушування на 2 год.

4. Коптимо 3 год. 

Підчеревина:

1. Три шматки підчеревини по 1 кг та 1 кг шинки натираємо сіллю та перцем. Лишаємо в холодильнику на 12 год.

2. Готуємо розсол - 3 л.води + духмяний перець + лавровий лист + 1 ч.л.цукру + 50 гр. товченого у ступці часнику. Доводимо до кипіння і остужуємо. Викладаємо мясо в росіл. Лишаємо в холодильнику на 36 год.

3. Підсушуємо 2 год. Коптимо 4-5 год.

П.С. Для копчення використовуємо фруктові дерева (окрім сливи). Сорі за фотки. 

 

Категорія: Мои статьи | Додав: eko (04.01.2020)
Переглядів: 339 | Теги: cooking, dziubaFamily, DziubaChef | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
  ЕкоІнфо   Головна   Реєстрація   Вхід  
Форма входу

Пошук

Друзі сайту


Copyright MyCorp © 2024