Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Категорії розділу
Мои статьи [19]

Наше опитування
Яка Ваша улюблена їжа?
Всього відповідей: 14

Статистика

Всього онлайн 1
Гості: 1
Користувачів 0

Головна » Статті » Мои статьи

Плов

1. Спочатку потрібно приготувати основу для плову. Підготуємо м'ясо, промивши його гарненько і нарізавши на невеликі шматки. Нашинковуєм овочі: морква соломкою або брусочками (без використання терки!), Цибулю - напівколечкамі. З часника потрібно зняти  лушпиння. Сало дрібними кубиками.

2. Важливе правило при приготуванні плову в казані - інгредієнти додаються тільки тоді, коли дно посуду як слід розпечене. Для цього потрібно вилити в нього олію і почекати, поки від неї піде димок. Для смаку я завжди додаю сало верхню кожуру цибулі. Додати ребра  і готувати 10 хв.

3. В окрему посуду вибираємо піджарені ребра, залишки шкварок і цибулі. Опісля закидаємо для жарки свинину на 10 хв. Тільки після цього можна починати засипати в казан цибулю, моркву. Посолити-поперчити. Готувати ще 10 хв.

4. Додати воду (обовязково теплу), родзинки (барбарис), приправи і тушкувати 10 хв. Слідкувати щоб мясо не перетримати.

5. Врівень води додати рис (попередньо промивши). Розкласти часник, перець чилі. Накрити кришкою і готувати 25 хв. В цьому етапі вогонь має бути лагідним.

6. По закінченні цього часу плов в казані можна вважати готовим. Тобто тепер кришку з казана можна зняти і перемішати. Часник потрібно вийняти. Добавити баранячі ребра. Найкраще перед подачею почекати ще 20-30 хвилин, щоб плов «дійшов», укривши казан ковдрою і поставивши його в тепле місце.

Категорія: Мои статьи | Додав: eko (26.02.2019)
Переглядів: 371 | Теги: DziubaChef, coocing | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
  ЕкоІнфо   Головна   Реєстрація   Вхід  
Форма входу

Пошук

Друзі сайту


Copyright MyCorp © 2024