Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Категорії розділу
Мои статьи [19]

Наше опитування
Яка Ваша улюблена їжа?
Всього відповідей: 14

Статистика

Всього онлайн 1
Гості: 1
Користувачів 0

Головна » Статті » Мои статьи

Суп з баранини по-гуцульськи

1. В грубостінну посуду (казан) наливаємо трішки олії і кладемо обжарювати ребра (до 10 хв.)

2. Докидаємо вже нарізану моркву, цибулю, перець болгарський і тушкуємо 5 хв.

3. Додаємо сіль, приправа "Кавказька", столову ложку муки, томатну пасту. Заливаємо все водою

4. Після закипання додаємо картоплю. Готуємо до готовності. За 5 хв. до говності додаємо зелений горошок.

5. Смакує із "хачапурі по-аджарськи".

Категорія: Мои статьи | Додав: eko (27.06.2019)
Переглядів: 359 | Теги: cooking, guculy, DziubaChef, baran | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
  ЕкоІнфо   Головна   Реєстрація   Вхід  
Форма входу

Пошук

Друзі сайту


Copyright MyCorp © 2024