Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Категорії розділу
Мои статьи [19]

Наше опитування
Яка Ваша улюблена їжа?
Всього відповідей: 14

Статистика

Всього онлайн 1
Гості: 1
Користувачів 0

Головна » Статті

Всього матеріалів в каталозі: 19
Показано матеріалів: 1-10
Сторінки: 1 2 »

 Ребра - 4 шт. (500 гр.)
Морква - 1 шт.
Цибуля - 1 шт
Буряк - 1 шт
Картопля - 6 шт
Томатна паста - 1 уп.
Фасоля маринована - 200 гр.
Олія, сіль, перець, лавровий лист, часник - за смаком

Мои статьи | Переглядів: 296 | Додав: eko | Дата: 08.12.2020 | Коментарі (0)

Готуємо домашні копченості - ковбасу., підчеревину, шинку.

Для того щоб не витрачати енергію вогню в коптильні холодного копчення - готуємо домашню тушонку. 

Мои статьи | Переглядів: 338 | Додав: eko | Дата: 04.01.2020 | Коментарі (0)

Суп з баранини по-гуцульськи із зеленим горошком.

Склад:

1. Баранячі ребра - 400 гр.

2. Картопля - 400 гр.

3. Цибуля, морква, зелений горошок - по 200 гр.

4. Перець болгарський - 1 шт.

5. Часник, сіль, приправа, мука, олія

Мои статьи | Переглядів: 386 | Додав: eko | Дата: 27.06.2019 | Коментарі (0)

 Інгридієнти

1. 3-4 стейка на кістці

2. Оливкова олія, соєвий соус, перець, сіль, розмарин, кавказькі приправи

Мои статьи | Переглядів: 349 | Author: я | Додав: eko | Дата: 10.06.2019 | Коментарі (0)

Інгридієнти

бараняче м’ясо – 0,5 кг;
картопля – 6 шт.;
перець болгарський – 2 шт.;
морква – 1 шт.;
томат – 3 шт.;
перець чілі – 1 шт.;
сіль, цибуля, часник, приправи (кавказькі).

Мои статьи | Переглядів: 370 | Author: я | Додав: eko | Дата: 10.06.2019 | Коментарі (0)

Для приготування страви на багатті потрібен спеціальний посуд - товстостінний 5-6 літровий казан з кришкою, тринога ну звісно дрова. 

Склад:

М'ясо (свинина) - 500 гр, баранина (ребра) - 500 гр.
Сало - 100 гр.
Олія - 100 мл.
Цибулина - 3 шт.
Морква - 1 шт.
Рис (продовгуватий) - 450 гр.
Вода – 2 л.
Часник - 5 зубців.
Сіль, спеції, приправи для плову, барбарис, родзинки, перець чілі - за смаком.

Мои статьи | Переглядів: 397 | Додав: eko | Дата: 26.02.2019 | Коментарі (0)

Інгидієнти

Свиняча вирізка - 500 гр.

  • Оливкова олія - 75 мл
  • Часник - 1 зубчик
  • цибулина - 1 шт.
  • Мед - 1 ч. л.
  • Спеції: розмарин, суміш перців, лавровий лист, сіль, мускатний горіх, соус песто, соус соєвий - за смаком
Мои статьи | Переглядів: 415 | Додав: eko | Дата: 19.02.2019 | Коментарі (0)



Так ми підписували кожен чорновичок. Місяць на сході прориваючись через морози, мокрі ноги, важкі вечори та ранки, болота та купу роботи. А одного разу 30 секунд могли перевернути все з ніг на голову -  з лобового скла спостерігали як перекидається вантажний камаз, несучись нам назустріч. Напевно ми комусь все таки потрібні в цьому житті

Мои статьи | Переглядів: 1266 | Додав: eko | Дата: 14.02.2009 | Коментарі (1)



На сході, замучено сідати вечеряти. Руки, хоч і старанно помиті, все одно пахнуть нафтою. Напевно все таки пахнуть, якісь інші. Так гарно виблискує золота обручка кремезного нафтовика в замащеній спецовці за сусіднім столиком. Кожну хвилину сам за себе. Тисячі кілометрів на колесах.


Мои статьи | Переглядів: 1150 | Додав: eko | Дата: 12.11.2008 | Коментарі (0)

Під вечір вийти на ґанок. Притулитися до дерева, дивитися захід сонця, читати в той час якогось франківського письменника. Захід сонця… шо не клацни на фотоапарат – все якийсь маленький шедевр....

Мои статьи | Переглядів: 1309 | Додав: eko | Дата: 21.05.2008 | Коментарі (1)

1-10 11-19
  ЕкоІнфо   Головна   Реєстрація   Вхід  
Форма входу

Пошук

Друзі сайту


Copyright MyCorp © 2024